Financieringsverklaring

Ben je geïnteresseerd in een woning van type Populus in BOSS en benieuwd of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je ook de kans op je droomwoning. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel voor jou als koper als de ontwikkelaar. Of er is juist meer mogelijk dan je denkt!

Om meer zekerheid te hebben is het bij inschrijving verplicht om een financieringsverklaring te uploaden. Tijdens de toewijzing nemen we alleen kandidaten in behandeling die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum ondertekend hebben geupload bij het digitale inschrijfformulier. Het digitale inschrijfformulier is te vinden in je persoonlijke account vanaf 19 december 15:00 uur.

 FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

Timpaan werkt samen met de Rabobank, maar wil je de financieringscheck graag via een andere erkende financieel adviseur laten doen is dat natuurlijk ook geen probleem. Onder andere de Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvang je bij aankoop van een woning in BOSS, hier en bij een aantal andere hypotheekverstrekkers een extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

 ONLINE VIDEOGESPREK: DÉ START VOOR JOUW NIEUWE DROOMWONING

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Tamara Geukens, financieel adviseur bij Rabobank of stuur een email naar Tamara.Geukens@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

PLAN JE FINANCIËLE CHECK